Nikah Sekeri

26 Ekim 2009

Düğününüze ait özel bir anı bırakmak...Magnetli Nikah Sekeri  Bunun en kalıcı yolu düğününüzde dağıtacağınız hediyeliklerdir.


Üst kısmı kil ve alt tarafı tamamen özel olarak dikilen bu buzdolabı magnetleri için minimum sipariş 100 adettir. Şipariş için info@dorebonbon.com  veya 0530 644 42 92 nolu telefonumuza ulaşabilirsiniz.


Tamamen Dore Bonbon'a ait bu özel tasarım lokumluk düğününüze gelen misafirlerinizin daha sonra evlerinde rahatlıkla kullanabilecekleri farklı bir hediyeliktir. Arzu edildiği takdirde asetat kutu içerisindede sunulabilir. Minimum sipariş 50 adettir. Sipariş için  info@dorebonbon.com  adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.


 
2 farklı boyu bulunan bu lokumluklar için minimum sipariş adedi 50 adettir. Sipariş için info@dorebonbon.com   adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.



Fransız dantelli bu incili keseler masa sunumlarında çok şık olmakla bereber düğün girişinde özel hazırladığımız sepet içerisindede dağıtılabilir. Minimum sipariş 50 adettir. Sipariş için  info@dorebonbon.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.



Tüylü kalplerin üzerinde yer alan çikolataların üstü gelin ve damat stickerları ile süslemmiştir. Masa sunumlarındada çok şık olan bu şekerler ayrıca girişte özel sepeti ilede dağıtılabilir. Sipariş için  info@dorebonbon.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.



Düğünün en keyifli anlarından biri olan pasta kesimlerinden esinlenerek hazırlanan bu mumlar, misafirleriniz için özel bir hediye olacakır. Arzu edilirse asetat kutu içerisindede hazırlanabilir. Minimum sipariş 50 adettir. Sipariş için  info@dorebonbon.com  adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.



4,5cm *4,5 cm mıknatıslı ve kutulu çikolata üstünde gelin ve damat sticker...

Günün anlamını en güzel şekilde anlatan bu nikah şekeri kutularının içerisinde 2 adet dolgu çikolatalı badem şekeri bulunmaktadır. Minimum sipariş 50 adettir.


Dore Bonbon tasarımı gelin - damat gofretleri, minimum sipariş 50 adettir.

Üstü kalp motifli yeni lokumluklarımız, minimum sipariş 50 adetir.


Beyaz kalp otrişli çubukların üstünde gelin ve damat stickerlı çikolatalar, minimun sipariş 50 adettir.



İncili keseler, nikah şekeri olarak sepetinde son derece şık bir sunuma sahip, minimum sipariş 50 adettir.