Bebek Dogum Cikolatalari

23 Ekim 2009

Hayatımızda vazgeçilmez yeri olan çikolatalar sevdiklerimizin yüzünde gülümsemeye yol açabilecek en lezzetli hediyelerdir.bebek Çikolatası 
Gelişen teknoloji ve yaratıcılık bu hediyelerin sunumları ile ilgi artık sınır tanımıyor.Birçok organizasyonda hediyelik olarak tercih edilen çikolataların sunum örnek resimleri aşağıdadır. Buradaki örneklerden herhangi bir talebiniz olması halinde  info@dorebonbon.com  bizlere  veya 0530 644 42 92 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
Bebek doğum çikolataları;


 
Bebeğinizin isim ve doğum tarihine göre hazırlanan bu çikolatalar özel cam bardaktaki sunumuyla güzel bir görüntü sağlıyor. Kullanılan çikolatalar melodi markası diva serisine ait olup kapları özel tasarım çalışılmıştır. Minimum sipariş 100 adettir.
 
 
Ortağım ve benim en zevk alarak yaptığımız tasarımlardan biri, içersinde 35 adet (2 kat çikolata kullanarak) sütlü madlen çikolata, 10 adet şapkalı gofret ve her poşette 2 adet kullanarak hazırlanmış 20 adet badem şekeri torbası yer almaktadır. Minimum sipariş 65 adettir.
Misafirleriniz için tamamen özel olarak hazırlanan bu çikolatalar, 5*5 cmlik melodi marka fıstıklı çikolataların kutusunun dantel ve kurdela tasarımları ile kaplanması ile hazırlanıyor. Son derece şık ve zarif bu çikolatalar için minimum sipariş adedi 50 dir.


İstenilen renklerde hazırlanabilen çikolatalar Melodi Çikolata markalı resital madlen ürününe uygulanmaktadır. Minimum sipariş 50 adettir. İstenildiği takdirde özel tasarım tepsileri ile birlikte teslim edilir.

2 kat melodi diva çikolataları ile hazırlanan bu çikolataların bir tarafında bebeğin ismi diğer tarafında anne ve babanın ismi yazıyor, Ankara içi siparişlerde sizleri ofisimize bekliyoruz, Ankara dışı siparişlerde info@dorebonbon.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.


Dore Bonbonun  doğum odası süsleme standart paketi içerisinde de yer alan bu isme özel çikolatalar, misafirleriniz için hem yaratıcı hem de sizler için ekonomik bir çözüm sunuyor. Minimum sipariş 50 adettir.Ankara içi siparişlerde sizleri ofisimize bekliyoruz, Ankara dışı siparişlerde info@dorebonbon.com  adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.