Baby Shower ve Dogum Hediyelikleri

27 Ekim 2009

Doğum öncesi hazırlanan baby shower partilerinde ya da doğum sonrası hastane ziyaretlerinde yakınlarınıza verebileceğiniz kullanışlı ve sevimi hediyelikler. Sipariş için  info@dorebonbon.com  adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.






Hastane ziyaretlerinde odaya çıkaramadığınız çiçekleriniz için alternatif çözüm, bebek çoraplarından hazırlanan bu gül buketleri yakınlarınızın bebekleri için daha sonradanda kullanabilecekleri hediyeliklerdir.





Bebek bezlerinden yapılan bu sevimli hediyelikleri hem baby shower hem de doğum sonrası için  info@dorebonbon.com  adresinden sipariş verebilirsiniz.




Bebek bezi pastaları özellikle baby shower partilerinde hediye olabilecek en güzel alternatiflerden, istenilen kat ve ürün sayısına göre hazırlanan bu hediyelikler için bizlere ulaşmanız yeterli...


Baby Shower partilerinde misafirlerinize dağıtabileceğiniz bu sevimli lollipoplar bebek kıyafetlerinin mama kaşıklarına sarılması ile yapılıyor. Ayrıca doğum yapan arkadaşınızada verebileceğiniz güzel bir hediye. İstenilen adette hazırlanabilmektedir, alternatif renkleri bulunmaktadır.