Askere Ugurlama Gofret ve Cikolataları

28 Ocak 2010

Askere Ugurlama Gofret ve Cikolataları

Arkadaşınıza yada bir aile yakınınıza askere gitmeden önce yapacağınız bu güzel süprizle neşeli bir anı yaratabilirsiniz. Sipariş için  gulten@dorestyle.com adresine mail atabilirsiniz.

Kurumsal Hediyelikler ve Logolu Cikolatalar

25 Ocak 2010

Kurumsal Hediyelikler ve Logolu Cikolatalar
Özel bir firma için hazırlanan bu yılbaşı hediyelikleri ile müşterileriniz için çok daha kalıcı ve kullanışlı alternatifler yaratabilirsiniz. Adetli olarak hazırlanan satın almanız mümkün. Sipariş için  info@dorebonbon.com adersinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Gelin hamamı ve Kina Gecesi Hediyelikleri

Gelin hamamı ve Kina Gecesi Hediyelikleri

Gelin Hamamı ve kınalarda hediye edilmek üzere hazırlanan kumaş baskı, aynalı bozuk para cüzdanları, minimum sipariş 50 adettir. Sipariş için  info@dorebonbon.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Gelin Hamamları için özel tasarlanmış üzeri takunya baskılı sabunlar, minimum sipariş 50 adettir. info@dorebonbon.com adresinden sipariş verebilirsiniz.

Kına El Gulleri

Kına  El Gulleri

Kına gecenizi şıklaştırmak için hazırlanan kına el kapakları siparişi için  info@dorebonbon.com  mail atabilirsiniz. Ankara içi siparişlerinizde tüm ürünlerimizi görebilmeniz için sizleri ofisimize bekliyoruz.


Nikah Cikolatasi -Ankara

Nikah Cikolatasi -Ankara




Uygun fiyatlı nikah şekeri arayanlar için hazırlanmış nikah hediyelikleri, sütlü ve bitter madlen çikolatalar ile hazırlanır, minimum sipariş 100 adettir. Ankara içi siparişleriniz için sizleri ofisimize bekliyoruz, taleplerinizi  info@dorebonbon.com adresine gönderebilirsiniz.


Özel olarak 4*4 cm kutularda hazırlanan içerisinde fıstıklı çikolata bulunan bu nikah çikolataları daha sonra misafirlerinizin buzdolaplarını süsleyecek, sipariş için  info@dorebonbon.com adresinden bizlere ulaşabilirisniz. Ankara içi siparişlerinizde sizleri diğer ürünlerimizide görmek üzere ofisimize bekliyoruz. Türkiyenin her bölgesine kargo yapılabilmektedir.

Bekarlığa Veda Partisi Duvak ve Gogus Kokartları

24 Ocak 2010

Bekarlığa Veda Partisi Duvak ve Gogus Kokartları

Kızlar arasında yapılan bekarlığa veda gecesinde kullanılmak üzere hazırlanan duvaklar ve göğüs kokartları bu günüzü çok daha eğlenceli kılacak. Ayrıca Ankara içi siparişlerinizde tüm ürünlerimizi görebilmeniz için sizleri  ofisimize bekliyoruz. Sipariş için info@dorebonbon.com adresine mail atabilirsiniz.

Kina Gecesi Cikolata ve Gofretleri

20 Ocak 2010

Kina Gecesi Cikolata ve Gofretleri

Bu sevimli kına gecesi gofret ve çikolataları kına gecenizi çok farklı kılacak. Minimum sipariş gofretler için 20, çikolatalar için 50 adettir. Ankara içi kına gecesi hediyelikleri siparişleriniz için sizleri ofisimize bekliyoruz, Ankara dışı siparişlerde  info@dorebonbon.com a mail atabilir ya da bizleri arayabilirsiniz.

Burrbery Desenli Bebek Sekeri ve Gofretleri

12 Ocak 2010

Burrbery Desenli Bebek Sekeri ve Gofretleri

Bunlarda burberry desenli gofretler, bebek şekeri, baby shower hediyeliği olarak misafirlerinize ikram edebilir ya da doğum yapacak arkadaşınıza bu sevimli gofretlerden hediye edebilirsiniz.

Bu sevimli 2 adet badem şekeri taşıyan ayıcıklı keselerle takımınızı tamamlayabilirsiniz. Minimum sipariş 30 adet, sipariş için  info@dorebonbon.com adresine mail atabilirsiniz.






Ankara içi bebek doğum şekeri e diğer hediyelik siparişleriniz için sizleri ofisimize bekliyoruz.

Bebek-Dogum İkramliklari

Bebek-Dogum İkramliklari

Bu sevimli gofretlerle misafirlerinizi şaşırtın, baby shower partilerinde, doğum şekeri olarak yada doğum yapmak üzere olan arkadaşınıza armağan edebileceğiniz çok sevimli bir hediye, minimum sipariş 20 adettir.detay bilgi icin  info@dorebonbon.com

Dugun Ani Defteri ve Kalemi

Dugun Ani Defteri ve Kalemi

Bu en özel gününüzde sevdiklerinizin size söylemek istedikleri olduğuna eminiz, bu şık anı defterini hayatınız boyunca saklayabilirsiniz. Sipariş için info@dorebonbon.com  adresina mail atınız.

Organizasyonda kurulan nikah şekeri standı

Organizasyonda kurulan nikah şekeri standı

Düğün organizasyonu sırasında hazırlanan nikah şekeri standı, ürünler için minimum sipariş 50 adettir. Sipariş için info@dorebonbon.com  adresine mail atabilirsiniz.