Dekorlu Bebek Dogum Sekerleri

27 Ekim 2009

Dekorlu Bebek  Dogum Sekerleri
bek doğumlarında ziyaretinize gelen misafirlere verilmek üzere hazırlanan bebek doğum şekerleri siparişleriniz için  info@dorebonbon.com  adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.



Bu sevimli şekerler erkek bebek içinde hazırlanmaktadır, minimum sipariş adedi 30dur. Resimdeki gibi standlı veya standsız olarak teslim edilebilir.


Doğum odasını süslediğimiz Ece bebek için hazırlanan hediyelikler, Galvaniz kova içerisinde farklı oyuncaklar ile birlikte 2 adet badem şekeri konulmuştur. Minimum sipariş 50 adettir. 3 katlı stand içerisinde yer alan ürünler, dekorlu bebek keseleri - 3 adet badem şekerli, Beyaz ve pembe kelebek kutu - 2 adet badem şekerli herbir ürün için minimum sipariş50adettir.




Stand üzerinde yer alan farklı çeşitlerdeki oyuncaklar herbirinde 2 adet badem şekeri vardır. Minimum sipariş 20 adettir.

Cam Ufleme ve Kutulu Mevlut Sekerleri

Cam Ufleme ve Kutulu Mevlut Sekerleri
Mevlud şekerleri örnek resimleri aşağıdadır, herhangi bir sipariş talebiniz olması halinde  info@dorebonbon.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.



Üfleme cam tekniği ile hazırlanan huni şekilli mevlud şekerleri özel dantelli kapağı ve püskülüyle misafirleriniz için son derece şık bir hediyeliktir. Minimum sipariş 50 adettir.



Huni şekilli özel tasarım kutular üzerinde "Allah" ve "Muhammed" yazan biblolalar yer almaktadır. Misafirlerinizin daha sonra rahatlıkla evlerinde kullanabilecekleri bu kutular için minimum sipariş adedi 50dir.

Nisan Yastıkları ve Hediyelikleri

Nisan Yastıkları ve Hediyelikleri
Nişan Törenlerinizde kullanılmak üzere hazırlanmış yüzük taşıyıcı nişan yastıkları ve hediyelikler...Siparişleriniz için info@dorebonbon.com 'dan bize ulaşabilirsiniz.




Bebek Doğum Odası Kapı Süsleri

Bebek Doğum Odası Kapı Süsleri
Doğum odası süslemeside yapan firmamızda yer alan bebek doğum odası kapı süsleri resimleri aşağıdadır. Sipariş için  info@dorebonbon.com  adresine mail atabilirsiniz.

STRAFOR KAPI SÜSLERİ

Bu kapı süsleri son derece hafif bir malzemeden yapılmış olup, sizlerin kolayca monte edebileceği şekilde hazırlanmıştır. Arzu edilirse kapının etrafına sarılabileceği tül ile gönderilir. Boyları 50 cm - 70 cm arasında değişmektedir.

KİŞİYE ÖZEL TASARIM KAPI SÜSLERİ

Bu kapı süsleri bizlerin hazırlayacağı ya da sizlerin arzu ettiği grafikler ile baskı yolu ile hazırlanan kapı süsleridir. 50*50 ölçülerindedir.

Doğum odası süslemesini yaptığımız Kuzey Bebek için hazırlanan kapı süsü...
Doğum odası süslemesini yaptığımız Defne Bebek için hazırlanan kapı süsü...

Baby Shower ve Dogum Hediyelikleri

Baby Shower ve Dogum Hediyelikleri
Doğum öncesi hazırlanan baby shower partilerinde ya da doğum sonrası hastane ziyaretlerinde yakınlarınıza verebileceğiniz kullanışlı ve sevimi hediyelikler. Sipariş için  info@dorebonbon.com  adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.






Hastane ziyaretlerinde odaya çıkaramadığınız çiçekleriniz için alternatif çözüm, bebek çoraplarından hazırlanan bu gül buketleri yakınlarınızın bebekleri için daha sonradanda kullanabilecekleri hediyeliklerdir.





Bebek bezlerinden yapılan bu sevimli hediyelikleri hem baby shower hem de doğum sonrası için  info@dorebonbon.com  adresinden sipariş verebilirsiniz.




Bebek bezi pastaları özellikle baby shower partilerinde hediye olabilecek en güzel alternatiflerden, istenilen kat ve ürün sayısına göre hazırlanan bu hediyelikler için bizlere ulaşmanız yeterli...


Baby Shower partilerinde misafirlerinize dağıtabileceğiniz bu sevimli lollipoplar bebek kıyafetlerinin mama kaşıklarına sarılması ile yapılıyor. Ayrıca doğum yapan arkadaşınızada verebileceğiniz güzel bir hediye. İstenilen adette hazırlanabilmektedir, alternatif renkleri bulunmaktadır.



Kına Gecesi Hediyelikleri

Kına Gecesi Hediyelikleri
Geçmişten günümüze gelen geleneksel kına gecelerini hem modern hem geçmişin izleriyle süslenmiş özel hediyelikler ile renklendiriyoruz. Sipariş için info@dorebonbon.com veya 0530 644 42 92 nolu telefonla iletişime geçebilirsiniz.



Hem ağlarım, hem giderim mendilleri... Günün anlam ve önemini en güzel anlatan hediyeliklerden birtanesi...Minimum sipariş 50 adettir.



Kına gecelerinin kırmızı temasına uygun sepeti ile birlikte hazırlanan özel kına gecesi keseleri...Minimum sipariş 50 adettir.



Özel fransız dantelli keseler 3 farklı renkte hazırlanarak, sepeti ile birlikte çok şık bir sunum şeklini alıyr. Minimum sipariş 50 adettir.


Canlı çiçeklerle hazırlanan rengarenk taftadan yapılmış kına keseleri, misafirleriniz için özel bir hediye... Minim sipariş 50 adettir


Kına gecenizde misafirlerinize armağan edebileceğiniz kahve fincan takımı...İstenildiği takdirde kutulu bir şekilde teslim edilebilir. Minimm sipariş 10 adettir.
Sipariş için info@dorebonbon.com veya 0530 644 42 92 nolu telefonla iletişime geçebilirsiniz.


Nikah Sekeri

26 Ekim 2009

Nikah Sekeri
Düğününüze ait özel bir anı bırakmak...Magnetli Nikah Sekeri  Bunun en kalıcı yolu düğününüzde dağıtacağınız hediyeliklerdir.


Üst kısmı kil ve alt tarafı tamamen özel olarak dikilen bu buzdolabı magnetleri için minimum sipariş 100 adettir. Şipariş için info@dorebonbon.com  veya 0530 644 42 92 nolu telefonumuza ulaşabilirsiniz.


Tamamen Dore Bonbon'a ait bu özel tasarım lokumluk düğününüze gelen misafirlerinizin daha sonra evlerinde rahatlıkla kullanabilecekleri farklı bir hediyeliktir. Arzu edildiği takdirde asetat kutu içerisindede sunulabilir. Minimum sipariş 50 adettir. Sipariş için  info@dorebonbon.com  adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.


 
2 farklı boyu bulunan bu lokumluklar için minimum sipariş adedi 50 adettir. Sipariş için info@dorebonbon.com   adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.



Fransız dantelli bu incili keseler masa sunumlarında çok şık olmakla bereber düğün girişinde özel hazırladığımız sepet içerisindede dağıtılabilir. Minimum sipariş 50 adettir. Sipariş için  info@dorebonbon.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.



Tüylü kalplerin üzerinde yer alan çikolataların üstü gelin ve damat stickerları ile süslemmiştir. Masa sunumlarındada çok şık olan bu şekerler ayrıca girişte özel sepeti ilede dağıtılabilir. Sipariş için  info@dorebonbon.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.



Düğünün en keyifli anlarından biri olan pasta kesimlerinden esinlenerek hazırlanan bu mumlar, misafirleriniz için özel bir hediye olacakır. Arzu edilirse asetat kutu içerisindede hazırlanabilir. Minimum sipariş 50 adettir. Sipariş için  info@dorebonbon.com  adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.



4,5cm *4,5 cm mıknatıslı ve kutulu çikolata üstünde gelin ve damat sticker...

Günün anlamını en güzel şekilde anlatan bu nikah şekeri kutularının içerisinde 2 adet dolgu çikolatalı badem şekeri bulunmaktadır. Minimum sipariş 50 adettir.


Dore Bonbon tasarımı gelin - damat gofretleri, minimum sipariş 50 adettir.

Üstü kalp motifli yeni lokumluklarımız, minimum sipariş 50 adetir.


Beyaz kalp otrişli çubukların üstünde gelin ve damat stickerlı çikolatalar, minimun sipariş 50 adettir.



İncili keseler, nikah şekeri olarak sepetinde son derece şık bir sunuma sahip, minimum sipariş 50 adettir.

Resimli Cikolata

25 Ekim 2009

Resimli Cikolata
Bu işe başlamamızın 2. ayında harika bir tasarımcı ile tanıştık,Resimli çikolata kişiye özel çikolata yaptırmak isterseniz.  inanılmaz hayal gücü ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile Arzu Hanıma sonsuz teşekkürler... Şu anda kendisi ile birlikte çalışıyoruz, bir müşterisinin talebi üzerine hazırlanan doğum günü çikolataları hediye edilecek kişiye özel olarak hazırlanmıştır.siparişleriniz için info@dorebonbon.com veya 0530 644 42 92 nolu telefonla iletişime geçebilirsiniz.

Bebek Dogum Cikolatalari

23 Ekim 2009

Bebek Dogum Cikolatalari
Hayatımızda vazgeçilmez yeri olan çikolatalar sevdiklerimizin yüzünde gülümsemeye yol açabilecek en lezzetli hediyelerdir.bebek Çikolatası 
Gelişen teknoloji ve yaratıcılık bu hediyelerin sunumları ile ilgi artık sınır tanımıyor.Birçok organizasyonda hediyelik olarak tercih edilen çikolataların sunum örnek resimleri aşağıdadır. Buradaki örneklerden herhangi bir talebiniz olması halinde  info@dorebonbon.com  bizlere  veya 0530 644 42 92 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
Bebek doğum çikolataları;


 
Bebeğinizin isim ve doğum tarihine göre hazırlanan bu çikolatalar özel cam bardaktaki sunumuyla güzel bir görüntü sağlıyor. Kullanılan çikolatalar melodi markası diva serisine ait olup kapları özel tasarım çalışılmıştır. Minimum sipariş 100 adettir.
 
 
Ortağım ve benim en zevk alarak yaptığımız tasarımlardan biri, içersinde 35 adet (2 kat çikolata kullanarak) sütlü madlen çikolata, 10 adet şapkalı gofret ve her poşette 2 adet kullanarak hazırlanmış 20 adet badem şekeri torbası yer almaktadır. Minimum sipariş 65 adettir.
Misafirleriniz için tamamen özel olarak hazırlanan bu çikolatalar, 5*5 cmlik melodi marka fıstıklı çikolataların kutusunun dantel ve kurdela tasarımları ile kaplanması ile hazırlanıyor. Son derece şık ve zarif bu çikolatalar için minimum sipariş adedi 50 dir.


İstenilen renklerde hazırlanabilen çikolatalar Melodi Çikolata markalı resital madlen ürününe uygulanmaktadır. Minimum sipariş 50 adettir. İstenildiği takdirde özel tasarım tepsileri ile birlikte teslim edilir.

2 kat melodi diva çikolataları ile hazırlanan bu çikolataların bir tarafında bebeğin ismi diğer tarafında anne ve babanın ismi yazıyor, Ankara içi siparişlerde sizleri ofisimize bekliyoruz, Ankara dışı siparişlerde info@dorebonbon.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.


Dore Bonbonun  doğum odası süsleme standart paketi içerisinde de yer alan bu isme özel çikolatalar, misafirleriniz için hem yaratıcı hem de sizler için ekonomik bir çözüm sunuyor. Minimum sipariş 50 adettir.Ankara içi siparişlerde sizleri ofisimize bekliyoruz, Ankara dışı siparişlerde info@dorebonbon.com  adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.